Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului.

No ACF gallery field data found

Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului.

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă îndrăgită de către fani pentru probele spectaculoase de asfalt din Munții Apuseni. 65 de echipaje se vor lupta cu secundele pe șase probe speciale lângă Cluj-Napoca, cu un format gândit de către organizatori exclusiv pe durata weekend-ului: sâmbătă și duminică.

DTO Rally Team este prezentă în Raliul Clujului cu un singur echipaj, care are parte de o schimbare importantă de material de concurs. Bogdan și Delia Năstase pornesc în cursă pe o mașină de top, un Citroen C3 Rally2, fiind singurii care aveau cursa din acest weekend în programul competițional din 2021.

Raliul Clujului se desfășoară pe trei probe celebre de lângă Cluj-Napoca: „Făget”, „Tarnița” și „Dângău”, toate parcurse de câte două ori pe durata celor două zile de concurs. După startul festiv din zona Cluj Arena, echipajele își vor face încălzirea la testele oficiale din zona Făget, în timp ce parcul de service este amplasat într-o zonă populată, în parcarea centrului comercial Vivo!.

Echipajele Cristi Dolofan & Traian Pavel și Eugen Cărăgui & Robert Fus sunt absente în Raliul Clujului: cei patru au decis că nu vor participa la etapa din Transilvania, conform programului competițional decis la începutul sezonului. Astfel, Bogdan și Delia Năstase vor prelua comenzile superbului Citroen C3 Rally2 în lupta pentru podiumul general.

„Este un moment important și suntem foarte fericiți pentru această schimbare. Ne doream de mult să concurăm cu o mașină de top și acum acest moment se întâmplă datorită întregii echipe DTO Rally. Este prima participare cu un model Rally2 și sunt foarte încântat după testele efectuate: mașina se comportă extraordinar, iar senzațiile sunt superbe. Va fi un weekend de neuitat pentru noi” a spus Bogdan Năstase înaintea startului în Raliul Clujului 2021.

În paralel, serviciile de Rally Rent & Service oferite de DTO Rally continuă la Raliul Clujului: Mitsubishi-ul Lancer EVO IX cu care soții Năstase concurau în mod normal  va fi pilotat de către un alt echipaj. Călin Bucur și Levente Csegzy vor „alerga” la bordul mașinii pregătite de echipa tehnică DTO Rally cu obiectivul clar de a se impune în cadrul clasei 11.

Parteneriatul dintre DTO Rally și Repsol prin Valtec Premium Lubricants continuă și la Raliul Clujului. Compania a lansat colaborarea cu echipa argeșeană în cadrul unui eveniment de celebrare a 25 de ani, unde DTO Rally fiind prezentă cu două mașini de raliu. Valtec Premium Lubricants este un jucător regional în Europa Centrală și de Est, fiind reprezentant oficial Repsol în 17 țări din CEE și Valvoline în România și Republica Moldova.

În sezonul 2021, echipajele DTO Rally Team au alături o serie de parteneri puternici: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas - Catena, Trust Motors - Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, HidroGaz, Repsol prin Valtec Premium Lubricants și Placări Faine Grup.

envelope-omap-markerchevron-rightphonefacebookyoutubeinstagram