Cristi Dolofan participă la cursa-spectacol din Centrul Bucureștiului

Cristi Dolofan participă la cursa-spectacol din Centrul Bucureștiului

După zece curse în Campionatul Național de Raliuri, sezonul 2021 se apropie de final pentru DTO Rally Team, prin prezența într-o competiție spectaculoasă. Cristi Dolofan va participa în acest weekend în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered by Superbet, desfășurată sâmbătă, 23 octombrie, în București.

Trofeul UniCredit Leasing Powered by Audi se va desfășura pe Șoseaua Kisseleff, între Parcul Pieței LIbere și Arcul de Triumf, într-un cadru spectaculos și celebru din Capitală. Competiția programează patru manșe de calificări pe circuit, ca mai apoi primii 12 piloți calificați să evolueze în cele trei manșe din finală, unde va fi stabilit învingătorul.

La bordul Citroen-ului C3 Rally2 de ultimă generație, Crisi Dolofan va face spectacol pentru fani în centrul Bucureștiului în acest weekend. Pilotul DTO Rally Team va concura cu aceeași mașină cu care s-a duelat cu secundele pe probele speciale de asfalt și macadam din Campionatul Național de Raliuri în acest sezon.

Într-o companie selectă, cu mulți piloți rapizi la start și cu mașini performante, Cristi Dolofan va reprezenta DTO Rally Team în cursa din București, fiind pregătit pentru spectacol. La startul Trofeului UniCredit Leasing powered by Audi se vor alinia alte mașini spectaculoase, precum monoposturi, modele Porsche, Ferrari, Subaru sau Audi.

DTO Rally Team va încheia sezonul 2021 în formație completă pe probele speciale din județul Suceava, la Raliul Bucovinei. Cristi Dolofan și Traian Pavel, Eugen Cărăgui alături de Robert Fus și echipajul Bogdan & Delia Năstase vor fi la start în ultima etapă CNR, programată în 29-30 octombrie.

În sezonul 2021, echipajele DTO Rally Team au alături o serie de parteneri puternici: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas - Catena, Trust Motors - Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, HidroGaz, Repsol prin Valtec Premium Lubricants și Placări Faine Grup.

envelope-omap-markerchevron-rightphonefacebookyoutubeinstagram